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dc.contributor.authorMaldonado, Rebeca
dc.date2000
dc.date.accessioned2012-05-15T06:00:19Z
dc.date.available2012-05-15T06:00:19Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.citationMaldonado, Rebeca. “Nietzsche y Heidegger, una reflexión sobre los alimentos genéticamente modificados.” Theoría: Revista del Colegio de Filosofía 11-12 (2000): 107-117.es_MX
dc.identifier.issn1665-6415
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10391/2433
dc.description.abstractAbstract: My paper establishes a relation between transgenics foods and several concepts in Heidegger, Nietzsche and Schelling philosophies, in an attempt to answer the following questions: What kind of science emerges with Biotechnology? How is this science connected to Heidegger’s and Nietzsche’s critical thought? My argument is that transgenic food are there utmost manifestation of a science that pretends to appropriate life and its conditions, and thus imperiling the possibility of any uncovering.es_MX
dc.language.isoeses_MX
dc.publisherFacultad de Filosofía y Letras, Universidad Nacional Autónoma de Méxicoes_MX
dc.relation.ispartofTheoría. Revista del Colegio de Filosofía. Núm. 11-12 diciembre de 2000. Universidad Nacional Autónoma de México. Facultad de Filosofía y Letras, México 2000.
dc.subjectFilosofíaes_MX
dc.subjectTheoría. Revista del Colegio de Filosofíaes_MX
dc.subjecttransgénicoses_MX
dc.subjectcomidaes_MX
dc.subjectbiotecnologíaes_MX
dc.titleNietzsche y Heidegger, una reflexión sobre los alimentos genéticamente modificadoses_MX
dc.typeArticuloes_MX


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